Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

JAZZ A DUES VEUS - Ignasi Terraza i Oriol Romaní

Concerts, Music

  • JAZZ A DUES VEUS - Ignasi Terraza i Oriol Romaní

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

From Sunday 14 November 2021, 20:00 h to 22:00 h

See description of the event
Sun 14 Nov
20:00 h
Finished
Des de personalitats ben diverses i en un espai d'inspiració mútua, Ignasi Terraza i Oriol Romaní gaudeixen plegats del swing i el... Read more

Des de personalitats ben diverses i en un espai d'inspiració mútua, Ignasi Terraza i Oriol Romaní gaudeixen plegats del swing i el caliu del jazz i de la comunicació franca entre ells i amb el públic. Fa anys van participar en el concert "De Mozart al Swing" al Palau de la Música i, com a duo, van tocar a la investidura de Woody Allen com a doctor honoris causa per la Universitat Pompeu Fabra i van publicar el CD "Confessin". Actualment, amb "Jazz a dues veus", ofereixen la seva música plena de vitalitat, sensibilitat, sorpreses i swing, recreant a la seva manera temes típics del jazz dels anys 20, 30 i 40 a Nova Orleans, Chicago i Nova York i tocant també blues, espirituals negres i algun tema de collita pròpia.