Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

JS BACH I COLORS D'EUROPA

Música

  • JS BACH I COLORS D'EUROPA
  • JS BACH I COLORS D'EUROPA

Ciudad: Llinars del Vallès

Lugar: Teatre Auditori Llinars

Inicio: domingo 18 abril 2021, 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 18 abr.
19:00 h
Finalizado
Europa, el nom d’una princesa fenícia que segons la mitolo- gia grega va ser raptada per Zeus, és el nom donat a un dels continents... Leer más

Europa, el nom d’una princesa fenícia que segons la mitolo- gia grega va ser raptada per Zeus, és el nom donat a un dels continents del nostre planeta Terra.
Un territori marcat per la història i geografia de cada indret; una riquesa de patrimoni cultural que mostra diferents maneres d’entendre i expressar.
Un homenatge a la música d’arrel tradicional de diferents indrets europeus i que ens mostren una part dels seus colors sonors. Un homenatge també la música d’un dels grans genis que ha donat Europa: J.S.Bach.
Uns sons que uneixen la màgia impalpable de J.S.Bach amb la tradició musical i diversitat cultural d’Europa.

Orquestra de Cambra Terrassa 48
JOACHIM PÁLL, violí
Direcció: Quim Térmens

*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!