Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

JS BACH I COLORS D'EUROPA

Music

  • JS BACH I COLORS D'EUROPA
  • JS BACH I COLORS D'EUROPA

City: Llinars del Vallès

Place: Teatre Auditori Llinars

Start: Sunday 18 April 2021, 19:00 h

See description of the event
Sun 18 Apr
19:00 h
Finished
Europa, el nom d’una princesa fenícia que segons la mitolo- gia grega va ser raptada per Zeus, és el nom donat a un dels continents... Read more

Europa, el nom d’una princesa fenícia que segons la mitolo- gia grega va ser raptada per Zeus, és el nom donat a un dels continents del nostre planeta Terra.
Un territori marcat per la història i geografia de cada indret; una riquesa de patrimoni cultural que mostra diferents maneres d’entendre i expressar.
Un homenatge a la música d’arrel tradicional de diferents indrets europeus i que ens mostren una part dels seus colors sonors. Un homenatge també la música d’un dels grans genis que ha donat Europa: J.S.Bach.
Uns sons que uneixen la màgia impalpable de J.S.Bach amb la tradició musical i diversitat cultural d’Europa.

Orquestra de Cambra Terrassa 48
JOACHIM PÁLL, violí
Direcció: Quim Térmens

*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!