Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Pongo

Teatro

  • Pongo

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Alegría

De sábado 3 diciembre 2022, 20:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 3 dic.
20:00 h
Finalizado
Judit Martín i Alba Florejachs, dues de les còmiques més estimades i reconegudes de Catalunya, creen juntament amb Mónica Ballesteros... Leer más

Judit Martín i Alba Florejachs, dues de les còmiques més estimades i reconegudes de Catalunya, creen juntament amb Mónica Ballesteros PONGO, una comèdia que porta més enllà el gènere de la improvisació teatral. L’espectacle parteix dels pongos que el públic porta al teatre. Objectes decoratius de dubtós gust o utilitat, presents a totes les cases, que amaguen centenars d’històries i anècdotes. Els objectes, triats a l’atzar, faran aparéixer desenes de personatges on, la Judit Martín i la Mónica Ballesteros estiraran del fil per crear històries absolutament diferents en cada una de les funcions, amb una posada en escena contemporània i sorprenent. homenatge a tot allò inútil.

**ES PREGA AL PÚBLIC QUE PORTI UN "PONGO" A L'ESPECTACLE**