Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LA DONA TRENCADA

Teatro

  • LA DONA TRENCADA
  • LA DONA TRENCADA
  • LA DONA TRENCADA

Ciudad: Llinars del Vallès

Lugar: Teatre Auditori Llinars

Inicio: sábado 6 marzo 2021, 20:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 6 mar.
20:00 h
Finalizado
La dona trencada soc jo. I tu, i tu, i tu també, encara que siguis home... Fins a quin punt la manipulació emocional pot arribar... Leer más

La dona trencada soc jo. I tu, i tu, i tu també, encara que siguis home... Fins a quin punt la manipulació emocional pot arribar a fer-nos sentir culpables del mal que ens infringeixen, com si nosaltres mateixes l’haguéssim provocat i demanéssim a crits que ens fereixin, fins a l’extrem de demanar-ne perdó!

I ens desposseïm del respecte que com a dones i com a persones ens mereixem.

Monique és una dona que ho té tot i que no té res. I no perquè el seu marit Maurice estigui a punt d’abandonar-la, sinó perquè la primera en deixar-se de banda ha estat la pròpia Monique, ja fa molt de temps.

Però, qui sap?, potser la davallada als inferns li dona l’impuls necessari per assolir la plenitud i la llibertat...

70 minuts | CATALÀ

Text original: Simone de Beauvoir

Traducció: Marta Pesarrodona Direcció: Francesca Piñón Intèrpret: Lluïsa Mallol*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!