Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LA DONA TRENCADA

Theater

  • LA DONA TRENCADA
  • LA DONA TRENCADA
  • LA DONA TRENCADA

City: Llinars del Vallès

Place: Teatre Auditori Llinars

Start: Saturday 6 March 2021, 20:00 h

See description of the event
Sat 6 Mar
20:00 h
Finished
La dona trencada soc jo. I tu, i tu, i tu també, encara que siguis home... Fins a quin punt la manipulació emocional pot arribar... Read more

La dona trencada soc jo. I tu, i tu, i tu també, encara que siguis home... Fins a quin punt la manipulació emocional pot arribar a fer-nos sentir culpables del mal que ens infringeixen, com si nosaltres mateixes l’haguéssim provocat i demanéssim a crits que ens fereixin, fins a l’extrem de demanar-ne perdó!

I ens desposseïm del respecte que com a dones i com a persones ens mereixem.

Monique és una dona que ho té tot i que no té res. I no perquè el seu marit Maurice estigui a punt d’abandonar-la, sinó perquè la primera en deixar-se de banda ha estat la pròpia Monique, ja fa molt de temps.

Però, qui sap?, potser la davallada als inferns li dona l’impuls necessari per assolir la plenitud i la llibertat...

70 minuts | CATALÀ

Text original: Simone de Beauvoir

Traducció: Marta Pesarrodona Direcció: Francesca Piñón Intèrpret: Lluïsa Mallol*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!