Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

La llàntia meravellosa

Culturales, Familiar, Teatro

  • La llàntia meravellosa
  • La llàntia meravellosa
  • La llàntia meravellosa

Ciudad: Castelldefels

Lugar: Teatre Plaza

Inicio: sábado 6 abril 2024, 18:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 6 abr.
18:00 h
Finalizado
Hora: 18 h Preu: 6 € Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 50 minuts Idioma: Català Destinataris: Infants de 5 a 12 anys Direcció:... Leer más

Hora: 18 h

Preu: 6 €

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 50 minuts

Idioma: Català

Destinataris: Infants de 5 a 12 anys

Direcció: Pere Pàmpols

Intèrprets: Ingrid Teixidó i Pere Pàmpols

Música: Frank Moreno

Col·laboració musical: Joan Dausà

Text: Ingrid Teixidó

Companyia: Festuc Teatre

Descripció: Alguna vegada heu somiat a trobar una llàntia meravellosa amb un geni dins capaç de concedir tres desitjos? Heu pensat quins desitjos demanaríeu?

La història següent tracta d'una nena i la voluntat de complir el seu únic desig: que la seva mare es curi de la malaltia que sofreix. Un desig que no es pot complir, ja que el geni només pot concedir desitjos a la persona que ha trobat la llàntia.

El geni meravellós és capaç de concedir riquesa, bellesa, poder o fama. No obstant això, es troba amb una nena que no anhela cap d'aquestes coses i és així com la seva història ens farà qüestionar si realment la llàntia serveix per a alguna cosa.

Un espectacle de titelles i actors, que ens parla dels desitjos, de l'acceptació i de l'amor, capaç de sobrepassar les dificultats que ens presenta la vida.