Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

La llàntia meravellosa

Cultural, Familiar, Theater

  • La llàntia meravellosa
  • La llàntia meravellosa
  • La llàntia meravellosa

City: Castelldefels

Place: Teatre Plaza

Start: Saturday 6 April 2024, 18:00 h

See description of the event
Sat 6 Apr
18:00 h
Finished
Hora: 18 h Preu: 6 € Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 50 minuts Idioma: Català Destinataris: Infants de 5 a 12 anys Direcció:... Read more

Hora: 18 h

Preu: 6 €

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 50 minuts

Idioma: Català

Destinataris: Infants de 5 a 12 anys

Direcció: Pere Pàmpols

Intèrprets: Ingrid Teixidó i Pere Pàmpols

Música: Frank Moreno

Col·laboració musical: Joan Dausà

Text: Ingrid Teixidó

Companyia: Festuc Teatre

Descripció: Alguna vegada heu somiat a trobar una llàntia meravellosa amb un geni dins capaç de concedir tres desitjos? Heu pensat quins desitjos demanaríeu?

La història següent tracta d'una nena i la voluntat de complir el seu únic desig: que la seva mare es curi de la malaltia que sofreix. Un desig que no es pot complir, ja que el geni només pot concedir desitjos a la persona que ha trobat la llàntia.

El geni meravellós és capaç de concedir riquesa, bellesa, poder o fama. No obstant això, es troba amb una nena que no anhela cap d'aquestes coses i és així com la seva història ens farà qüestionar si realment la llàntia serveix per a alguna cosa.

Un espectacle de titelles i actors, que ens parla dels desitjos, de l'acceptació i de l'amor, capaç de sobrepassar les dificultats que ens presenta la vida.