Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

"LA LLEGENDA DE SANT JORDI " La Roda Produccions

Teatro

  • "LA LLEGENDA DE SANT JORDI " La Roda Produccions
  • "LA LLEGENDA DE SANT JORDI " La Roda Produccions

Ciudad: Gavà

Lugar: Espai Maragall

Inicio: domingo 7 abril 2024, 12:00 h

Ver descripción del evento
dom. 7 abr.
12:00 h
Finalizado
En Sergi és un jove que treballa de valent en una gran biblioteca. Un dia a l’atzar, tot endreçant i classificant els seus estimats... Leer más

En Sergi és un jove que treballa de valent en una gran biblioteca. Un dia a l’atzar, tot endreçant i classificant els seus estimats llibres es trobarà amb un d’ells que l’hi parla. És el Llibre de les Mil Llegendes. Aquest llibre explicarà al nostre bibliotecari el gran problema que té: els personatges de la llegenda de Sant Jordi han perdut part de la memòria i no recorden molt bé el seu paper, ja que feia molt de temps que ningú els llegia.

Així és que necessitarem la vostra ajuda, però entre tots, ben segur que recuperarem La llegenda de Sant Jordi. I al mateix temps coneixerem els amics d’en Sergi, que ens convidaran a tots a gaudir de la lectura!