Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

"LA LLEGENDA DE SANT JORDI " La Roda Produccions

Teatre

  • "LA LLEGENDA DE SANT JORDI " La Roda Produccions
  • "LA LLEGENDA DE SANT JORDI " La Roda Produccions

Ciutat: Gavà

Lloc: Espai Maragall

Inici: diumenge 7 d’abril 2024, 12:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 7 d’abr.
12:00 h
Finalitzat
En Sergi és un jove que treballa de valent en una gran biblioteca. Un dia a l’atzar, tot endreçant i classificant els seus estimats... Llegir més

En Sergi és un jove que treballa de valent en una gran biblioteca. Un dia a l’atzar, tot endreçant i classificant els seus estimats llibres es trobarà amb un d’ells que l’hi parla. És el Llibre de les Mil Llegendes. Aquest llibre explicarà al nostre bibliotecari el gran problema que té: els personatges de la llegenda de Sant Jordi han perdut part de la memòria i no recorden molt bé el seu paper, ja que feia molt de temps que ningú els llegia.

Així és que necessitarem la vostra ajuda, però entre tots, ben segur que recuperarem La llegenda de Sant Jordi. I al mateix temps coneixerem els amics d’en Sergi, que ens convidaran a tots a gaudir de la lectura!