Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Lapònia

Culturales, Teatro

  • Lapònia
  • Lapònia
  • Lapònia

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De domingo 26 noviembre 2023, 18:30 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 26 nov.
18:30 h
Finalizado
4a Mostra TASQMostra de Teatre Amateur de Sant QuirzeS’ha de dir sempre la veritat? Dir mentides és trair la confiança de qui enganyes?... Leer más

4a Mostra TASQ

Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze

S’ha de dir sempre la veritat? Dir mentides és trair la confiança de qui enganyes? Tothom ho hauria de poder dir tot, sempre, davant de tothom?

  • Lapònia és una comèdia sobre les mentides, il·lusions, estereotips i tòpics culturals que anem rebent des de la infantesa. L’escenari és un dia de Nadal a Lapònia, mentre esperen que arribi un Pare Noel que no ho acaba de fer. Serà el moment de repassar les tradicions, l’educació i els valors de dues famílies amb molts secrets amagats?

El grup de teatre de l’Associació Cultural i Recreativa de Fals (Bages) té més de 20 actors i actrius i més de 65 muntatges en el seu historial, que han portat als escenaris de 128 localitats d’arreu els Països Catalans.