Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Lapònia

Cultural, Theater

  • Lapònia
  • Lapònia
  • Lapònia

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

From Sunday 26 November 2023, 18:30 h to 20:00 h

See description of the event
Sun 26 Nov
18:30 h
Finished
4a Mostra TASQMostra de Teatre Amateur de Sant QuirzeS’ha de dir sempre la veritat? Dir mentides és trair la confiança de qui enganyes?... Read more

4a Mostra TASQ

Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze

S’ha de dir sempre la veritat? Dir mentides és trair la confiança de qui enganyes? Tothom ho hauria de poder dir tot, sempre, davant de tothom?

  • Lapònia és una comèdia sobre les mentides, il·lusions, estereotips i tòpics culturals que anem rebent des de la infantesa. L’escenari és un dia de Nadal a Lapònia, mentre esperen que arribi un Pare Noel que no ho acaba de fer. Serà el moment de repassar les tradicions, l’educació i els valors de dues famílies amb molts secrets amagats?

El grup de teatre de l’Associació Cultural i Recreativa de Fals (Bages) té més de 20 actors i actrius i més de 65 muntatges en el seu historial, que han portat als escenaris de 128 localitats d’arreu els Països Catalans.