Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LES CATRINES

Música

  • LES CATRINES

Ciudad: Reus

Lugar: Sala Santa Llúcia

De domingo 6 noviembre 2022, 20:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
dom. 6 nov.
20:00 h
Finalizado
El nostre espectacle és una ressenya sobre la celebració del “dia del morts” a Mèxic. És l'humor mexicà el que s'encarrega de visualitzar... Leer más

El nostre espectacle és una ressenya sobre la celebració del “dia del morts” a Mèxic. És l'humor mexicà el que s'encarrega de visualitzar la mort en totes les seves formes, en aquest cas les cadavèriques Catrinas.

Una Catrina és la viva imatge d'una Calavera però amb una vestimenta especial, el creador d'aquesta imatge va ser el pintor mexicà, Jose Guadalupe Posada, que més endavant Diego Rivera també pintor mexicà, va plasmar aquesta imatge al seu Mural “Somni d'una tarda dominical a la albereda central”, just al costat de Frida Kahlo.

Doncs bé en el nostre xou realitzem un viatge per la cultura i tradicions d'aquestes dates, que a dia d'avui se segueixen celebrant a tot MÈXIC; esta creat i pensat en un ambient familiar perquè els petits i grans gaudeixin del colorit dels seus vestits, música i tradicions.

I coneguin que el significat de la mort té una altra cara més somrient.