Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LIDA WORKSHOP 3 . PERFORMANCE AMB MARIA STOYANOVA

Formación

  • LIDA WORKSHOP 3 . PERFORMANCE  AMB MARIA STOYANOVA
  • LIDA WORKSHOP 3 . PERFORMANCE  AMB MARIA STOYANOVA
  • LIDA WORKSHOP 3 . PERFORMANCE  AMB MARIA STOYANOVA

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Escoles Velles

De sábado 19 marzo 2022, 11:00 h a domingo 20 marzo 2022, 14:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 19 mar.
11:00 h
Finalizado
María Stoyanova és creadora escènica multidisciplinària d'origen búlgar. Premi FAD Sebastià Gasch de les Arts 2004. Crea les seves... Leer más

María Stoyanova és creadora escènica multidisciplinària d'origen búlgar. Premi FAD Sebastià Gasch de les Arts 2004. Crea les seves pròpies dramatúrgies personals i, a més, col·labora i treballa per a artistes i companyies europees i de casa nostra. Docent des de l´any 2012, en els darrers anys dirigeix ​​i co-crea espectacles i és co-directora i co-creadora del projecte internacional “The other map", així com altres festivals.

LA CONSTRUCCIÓ CREATIVA D’UNA PERFORMANCE. En aquest taller treballarem a partir de diferents tècniques amb l'objectiu d'aportar a les i els participants eines útils tant per a l'actuació escènica com per a la creació pròpia. Les i els participants hauran de portar roba còmoda, llibreta i boli, un objecte personal i significatiu, una proposta de vestuari a partir de la consigna: “el que em ve de gust i no em permeto mai” i un text o poema curt memoritzat. Metodologia: The Paula Method of the Ring Muscles (treball amb els músculs circulars), exercicis psicofísics de J. Grotowski, Meditacions Dinàmiques, Tècnica Actoral de Michael Txékhov, teoria i pràctica d'Anne Bogart.

El taller es desenvoluparà dissabte (11-14h i 16-19h) i diumenge (11-14h).

http://www.mariastoyanova.com

* Aquest esdeveniment forma part del Laboratori Interdisciplinar d'Arts (LIDA) amb col·laboració amb la Taula de Cultura de Sant Esteve de Palautordera.

+18 anys