Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Llunàtiques

Conciertos, Formación

  • Llunàtiques

Ciudad: Esplugues de Llobregat

Lugar: Avenç Centre Cultural - Teatre Joan Brillas

Inicio: sábado 12 marzo 2022, 20:30 h

Ver descripción del evento
FEMCant és la culminació del taller de cant col·lectiu feminista que s’ha dut a terme durant els últims dos mesos a l’Avenç Centre... Leer más

FEMCant és la culminació del taller de cant col·lectiu feminista que s’ha dut a terme durant els últims dos mesos a l’Avenç Centre Cultural. Acompanyades al piano, presenten les cançons que han treballat des d’una perspectiva feminista tant pel que fa al seu significat des de la vessant interpretativa com la relació que tenen amb l’àmbit del dia internacional de la dona. Es tracta de cançons escrites i cantades per dones, i hi torbarem peces musicals de diferents estils que van des de la Roba Estesa a la Rigoberta Bandini o un poema de la Maria Mercè Marçal musicat.


L’entrada és inversa i els diners recaptats aniran destinats a “AHCAMA” Associación Humanitaria Contra la Ablación de la Mujer Africana.