Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Llunàtiques

Concerts, Formació

  • Llunàtiques

Ciutat: Esplugues de Llobregat

Lloc: Avenç Centre Cultural - Teatre Joan Brillas

Inici: dissabte 12 de març 2022, 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
FEMCant és la culminació del taller de cant col·lectiu feminista que s’ha dut a terme durant els últims dos mesos a l’Avenç Centre... Llegir més

FEMCant és la culminació del taller de cant col·lectiu feminista que s’ha dut a terme durant els últims dos mesos a l’Avenç Centre Cultural. Acompanyades al piano, presenten les cançons que han treballat des d’una perspectiva feminista tant pel que fa al seu significat des de la vessant interpretativa com la relació que tenen amb l’àmbit del dia internacional de la dona. Es tracta de cançons escrites i cantades per dones, i hi torbarem peces musicals de diferents estils que van des de la Roba Estesa a la Rigoberta Bandini o un poema de la Maria Mercè Marçal musicat.


L’entrada és inversa i els diners recaptats aniran destinats a “AHCAMA” Associación Humanitaria Contra la Ablación de la Mujer Africana.