Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Llunàtiques

Concerts, Training

  • Llunàtiques

City: Esplugues de Llobregat

Place: Avenç Centre Cultural - Teatre Joan Brillas

Start: Saturday 12 March 2022, 20:30 h

See description of the event
FEMCant és la culminació del taller de cant col·lectiu feminista que s’ha dut a terme durant els últims dos mesos a l’Avenç Centre... Read more

FEMCant és la culminació del taller de cant col·lectiu feminista que s’ha dut a terme durant els últims dos mesos a l’Avenç Centre Cultural. Acompanyades al piano, presenten les cançons que han treballat des d’una perspectiva feminista tant pel que fa al seu significat des de la vessant interpretativa com la relació que tenen amb l’àmbit del dia internacional de la dona. Es tracta de cançons escrites i cantades per dones, i hi torbarem peces musicals de diferents estils que van des de la Roba Estesa a la Rigoberta Bandini o un poema de la Maria Mercè Marçal musicat.


L’entrada és inversa i els diners recaptats aniran destinats a “AHCAMA” Associación Humanitaria Contra la Ablación de la Mujer Africana.