Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

LOS VALIENTES + LOS CHIVATOS + POWER BURKAS

Conciertos

  • LOS VALIENTES + LOS CHIVATOS  + POWER BURKAS

Ciudad: Manresa

Lugar: EL SIELU

De sábado 20 abril 2024, 20:00 h a 23:55 h

Ver descripción del evento
sáb. 20 abr.
20:00 h
Finalizado
2n cicle “GUIRIGALL FEST” - El Sielu, Manresa - 202420 d’Abril - LOS VALIENTES (Manresa) + LOS CHIVATOS (Bilbao) + POWER BURKAS (Vic)... Leer más

2n cicle “GUIRIGALL FEST” - El Sielu, Manresa - 2024


20 d’Abril - LOS VALIENTES (Manresa) + LOS CHIVATOS (Bilbao) + POWER BURKAS (Vic) - 10€ Ant. / 13€ Taq.


És innegable el creixement de Los Valientes, que ja trascendeix l’escena local i en poc temps els ha situat com una de les formacions a seguir en l’escena indie nacional. Per primer cop, una banda manresana encapçala una data del Guirigall, després que els seus concerts a l’anterior cicle i a l’escenari de Festa Major donessin fe de la seva qualitat i de la seva parròquia.


Per aquesta cita tan especial, s’han volgut rodejar de dues bandes amigues. La primera d’elles són els vigatans Power Burkas, que portaran a Manresa els seu punk garatgero i desenfadat. Divertits i frescos, Power Burkas són un dels últims i millors grups sortits de l’escena osonenca i del mític segell BCore. 


Els altres convidats de luxe són Los Chivatos, banda sorgida a Bilbao tot i no ser d’allà, i ara afincada a Madrid, com a mostra del caos. Còctel boig d’influències i estils. Grunge frenètic, paranoic i punk. O, com ells en diuen, Ñunk.


Horaris:

20:00h - Obertura de portes

20:30h - Banda 1

21:30h - Banda 2

23:00h - Banda 3

00:30h - Final actuacions 


*Els horaris d’actuació es decidiran de forma totalment aleatoria el mateix dia del concert. Volem afavorir que la gent vingui a primera hora i gaudeixi de totes les actuacions fins el final.