Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

LOS VALIENTES + LOS CHIVATOS + POWER BURKAS

Concerts

  • LOS VALIENTES + LOS CHIVATOS  + POWER BURKAS

City: Manresa

Place: EL SIELU

From Saturday 20 April 2024, 20:00 h to 23:55 h

See description of the event
Sat 20 Apr
20:00 h
Finished
2n cicle “GUIRIGALL FEST” - El Sielu, Manresa - 202420 d’Abril - LOS VALIENTES (Manresa) + LOS CHIVATOS (Bilbao) + POWER BURKAS (Vic)... Read more

2n cicle “GUIRIGALL FEST” - El Sielu, Manresa - 2024


20 d’Abril - LOS VALIENTES (Manresa) + LOS CHIVATOS (Bilbao) + POWER BURKAS (Vic) - 10€ Ant. / 13€ Taq.


És innegable el creixement de Los Valientes, que ja trascendeix l’escena local i en poc temps els ha situat com una de les formacions a seguir en l’escena indie nacional. Per primer cop, una banda manresana encapçala una data del Guirigall, després que els seus concerts a l’anterior cicle i a l’escenari de Festa Major donessin fe de la seva qualitat i de la seva parròquia.


Per aquesta cita tan especial, s’han volgut rodejar de dues bandes amigues. La primera d’elles són els vigatans Power Burkas, que portaran a Manresa els seu punk garatgero i desenfadat. Divertits i frescos, Power Burkas són un dels últims i millors grups sortits de l’escena osonenca i del mític segell BCore. 


Els altres convidats de luxe són Los Chivatos, banda sorgida a Bilbao tot i no ser d’allà, i ara afincada a Madrid, com a mostra del caos. Còctel boig d’influències i estils. Grunge frenètic, paranoic i punk. O, com ells en diuen, Ñunk.


Horaris:

20:00h - Obertura de portes

20:30h - Banda 1

21:30h - Banda 2

23:00h - Banda 3

00:30h - Final actuacions 


*Els horaris d’actuació es decidiran de forma totalment aleatoria el mateix dia del concert. Volem afavorir que la gent vingui a primera hora i gaudeixi de totes les actuacions fins el final.