Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Mª del Mar Bonet amb Borja Penalba

Conciertos, Música

  • Mª del Mar Bonet amb Borja Penalba

Ciudad: Sant Pere de Ribes

Lugar: entitat GER c/ del Pi 25 "TEATRE la Nau "Pere Vall i Soler"

De sábado 10 septiembre 2022, 22:00 h a domingo 11 septiembre 2022, 0:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 10 sept.
22:00 h
Finalizado
Celebrarem els nostre 50 anys amb un concert excepcional. Maria del Mar Bonet i Borja Penalba ja fa temps que comparteixen escenaris.... Leer más

Celebrarem els nostre 50 anys amb un concert excepcional. Maria del Mar Bonet i Borja Penalba ja fa temps que comparteixen escenaris. Concert a concert han anat teixint complicitats musicals, i la progressió artística de la seva col·laboració ha estat imparable.

Gaudirem amb cançons noves i composicions inèdites, tot revisitant peces imprescindibles del cançoner de la mallorquina. Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba, la instrumentació a escena del duet així com l’ampli ventall sonor i literari de l’extens cançoner de la cantant, faran que es recuperin els sons, les olors i els perfums de tots aquests paisatges i racons com si formessin un sol país. Un sisè continent.