Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Mª del Mar Bonet amb Borja Penalba

Concerts, Música

  • Mª del Mar Bonet amb Borja Penalba

Ciutat: Sant Pere de Ribes

Lloc: entitat GER c/ del Pi 25 "TEATRE la Nau "Pere Vall i Soler"

De dissabte 10 de setembre 2022, 22:00 h a diumenge 11 de setembre 2022, 0:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 10 de set.
22:00 h
Finalitzat
Celebrarem els nostre 50 anys amb un concert excepcional. Maria del Mar Bonet i Borja Penalba ja fa temps que comparteixen escenaris.... Llegir més

Celebrarem els nostre 50 anys amb un concert excepcional. Maria del Mar Bonet i Borja Penalba ja fa temps que comparteixen escenaris. Concert a concert han anat teixint complicitats musicals, i la progressió artística de la seva col·laboració ha estat imparable.

Gaudirem amb cançons noves i composicions inèdites, tot revisitant peces imprescindibles del cançoner de la mallorquina. Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba, la instrumentació a escena del duet així com l’ampli ventall sonor i literari de l’extens cançoner de la cantant, faran que es recuperin els sons, les olors i els perfums de tots aquests paisatges i racons com si formessin un sol país. Un sisè continent.