Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Mª del Mar Bonet amb Borja Penalba

Concerts, Music

  • Mª del Mar Bonet amb Borja Penalba

City: Sant Pere de Ribes

Place: entitat GER c/ del Pi 25 "TEATRE la Nau "Pere Vall i Soler"

From Saturday 10 September 2022, 22:00 h to Sunday 11 September 2022, 0:00 h

See description of the event
Sat 10 Sep
22:00 h
Finished
Celebrarem els nostre 50 anys amb un concert excepcional. Maria del Mar Bonet i Borja Penalba ja fa temps que comparteixen escenaris.... Read more

Celebrarem els nostre 50 anys amb un concert excepcional. Maria del Mar Bonet i Borja Penalba ja fa temps que comparteixen escenaris. Concert a concert han anat teixint complicitats musicals, i la progressió artística de la seva col·laboració ha estat imparable.

Gaudirem amb cançons noves i composicions inèdites, tot revisitant peces imprescindibles del cançoner de la mallorquina. Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba, la instrumentació a escena del duet així com l’ampli ventall sonor i literari de l’extens cançoner de la cantant, faran que es recuperin els sons, les olors i els perfums de tots aquests paisatges i racons com si formessin un sol país. Un sisè continent.