Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MA SOLITUD

Teatro

  • MA SOLITUD

Ciudad: Santa Susanna

Lugar: Masia Can Ratés

De domingo 3 septiembre 2023, 17:00 h a 18:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
dom. 3 sept.
17:00 h
Finalizado
19:00 h
Finalizado
"Guillem Albà torna a les seves arrels amb un espectacle que arreplega el seu univers visual amb una experiència col·lectiva"En un... Leer más

"Guillem Albà torna a les seves arrels amb un espectacle que arreplega el seu univers visual amb una experiència col·lectiva"

En un format íntim i a través de 25 minuts de viatge, Ma solitud ens dona la mà per un recorregut que va de la comèdia a la poètica a través dels titelles i la comicitat. Guillem Albà redueix el seu cosmos creatiu a l’essència del seu art i ens proposa una experiència teatral i col·lectiva de proximitat en què les mans són el punt de partida. Aquesta part del cos que ens connecta amb la comunitat i ens retorna a allò tangible. Un homenatge a les mans i a tot allò que han creat perquè no quedin oblidades entre tecles, pantalles i l’acumulació d’informació d’avui dia.