Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

MA SOLITUD

Theater

  • MA SOLITUD

City: Santa Susanna

Place: Masia Can Ratés

From Sunday 3 September 2023, 17:00 h to 18:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sun 3 Sep
17:00 h
Finished
19:00 h
Finished
"Guillem Albà torna a les seves arrels amb un espectacle que arreplega el seu univers visual amb una experiència col·lectiva"En un... Read more

"Guillem Albà torna a les seves arrels amb un espectacle que arreplega el seu univers visual amb una experiència col·lectiva"

En un format íntim i a través de 25 minuts de viatge, Ma solitud ens dona la mà per un recorregut que va de la comèdia a la poètica a través dels titelles i la comicitat. Guillem Albà redueix el seu cosmos creatiu a l’essència del seu art i ens proposa una experiència teatral i col·lectiva de proximitat en què les mans són el punt de partida. Aquesta part del cos que ens connecta amb la comunitat i ens retorna a allò tangible. Un homenatge a les mans i a tot allò que han creat perquè no quedin oblidades entre tecles, pantalles i l’acumulació d’informació d’avui dia.