Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Macarron Power

Culturales, Familiar

  • Macarron Power

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Alegria

De domingo 10 marzo 2024, 12:00 h a 13:05 h

Ver descripción del evento
dom. 10 mar.
12:00 h
Finalizado
El món dels súper herois serveix d'inspiració per a la nova creació de Sol Picó, una reflexió sobre la immigració vista amb els ulls... Leer más

El món dels súper herois serveix d'inspiració per a la nova creació de Sol Picó, una reflexió sobre la immigració vista amb els ulls d'una nena, que ens explica la seva història i la de milers de persones que han de deixar la seva llar per força per encaminar-se a un destí incert, que pot no ser tan acollidor com esperaven. Amb música en directe i inspirat a l'estètica del còmic, Macarron Power mostra les vicissituds i dificultats que la nostra heroïna ha de superar al llarg del seu viatge, i com aquesta s'enfronta a les seves pors gràcies també als aliats i amics que es troba pel camí. El públic també forma part d'aquest viatge, col·laborant en aquest espectacle interactiu, ja sigui a l'escenari o des de la seva butaca.