Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Macarron Power

Cultural, Familiar

  • Macarron Power

City: Terrassa

Place: Teatre Alegria

From Sunday 10 March 2024, 12:00 h to 13:05 h

See description of the event
Sun 10 Mar
12:00 h
Finished
El món dels súper herois serveix d'inspiració per a la nova creació de Sol Picó, una reflexió sobre la immigració vista amb els ulls... Read more

El món dels súper herois serveix d'inspiració per a la nova creació de Sol Picó, una reflexió sobre la immigració vista amb els ulls d'una nena, que ens explica la seva història i la de milers de persones que han de deixar la seva llar per força per encaminar-se a un destí incert, que pot no ser tan acollidor com esperaven. Amb música en directe i inspirat a l'estètica del còmic, Macarron Power mostra les vicissituds i dificultats que la nostra heroïna ha de superar al llarg del seu viatge, i com aquesta s'enfronta a les seves pors gràcies també als aliats i amics que es troba pel camí. El públic també forma part d'aquest viatge, col·laborant en aquest espectacle interactiu, ja sigui a l'escenari o des de la seva butaca.