Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Macarron Power

Culturals, Familiar

  • Macarron Power

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Alegria

De diumenge 10 de març 2024, 12:00 h a 13:05 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 10 de març
12:00 h
Finalitzat
El món dels súper herois serveix d'inspiració per a la nova creació de Sol Picó, una reflexió sobre la immigració vista amb els ulls... Llegir més

El món dels súper herois serveix d'inspiració per a la nova creació de Sol Picó, una reflexió sobre la immigració vista amb els ulls d'una nena, que ens explica la seva història i la de milers de persones que han de deixar la seva llar per força per encaminar-se a un destí incert, que pot no ser tan acollidor com esperaven. Amb música en directe i inspirat a l'estètica del còmic, Macarron Power mostra les vicissituds i dificultats que la nostra heroïna ha de superar al llarg del seu viatge, i com aquesta s'enfronta a les seves pors gràcies també als aliats i amics que es troba pel camí. El públic també forma part d'aquest viatge, col·laborant en aquest espectacle interactiu, ja sigui a l'escenari o des de la seva butaca.