Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Malvasia Power: tast 2/12

Gastronómicos

  • Malvasia Power: tast 2/12
  • Malvasia Power: tast 2/12

Ciudad: Sitges

Lugar: Centre d'Interpretació Malvasia de Sitges

De sábado 27 febrero 2021, 12:30 h a 14:30 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 27 feb.
12:30 h
Finalizado
dom. 28 feb.
12:30 h
Finalizado
Malvasia power: 12 tastos de vins de Malvasia de Sitges per exposar el seu potencial El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM)... Leer más

Malvasia power: 12 tastos de vins de Malvasia de Sitges per exposar el seu potencial

El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM) organitza 12 tastos de les diferents varietats dels vins de Malvasia de Sitges, que permetran descobrir les diverses vinificacions i particularitats, així com la seva història i context, no únicament en l’àmbit local, sinó en el conjunt del Mediterrani. Els tastos es faran al pati del Corral de la Vila, seguint les mesures sanitàries preventives.

Aquest segon tast està programat per a dissabte 27 i diumenge 28 de febrer  a les 12.30h, al pati del CIM, amb el títol: L'evolució de la Malvasia de Sitges, i estarà centrat en donar aquesta varietat des de la seva evolució a l´ampolla. Es tastaran 5 vins de Cellers de la zona de Penedès Garraf com són: Celler Pardas (Torrelavit), Jané Ventura (El Vendrell), Vega de Ribes (Sant Pere de Ribes), Torre del Veguer (Sant Pere de Ribes) i Celler de l'Hospital (Sitges).