Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba en concert. Cloenda del Barnasants 2021

Culturales, Música

  • Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba en concert. Cloenda del Barnasants 2021

Ciudad: Castelldefels

Lugar: Teatre Plaza (amb distància social)

Inicio: domingo 25 abril 2021, 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 25 abr.
19:00 h
Finalizado
Hora: 19 h Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 75 min Interpretació: Maria del Mar Bonet (veu i guitarra), Borja Penalba (veu,... Leer más

Hora: 19 h

Lloc: Teatre Plaza 

Durada espectacle: 75 min

Interpretació: Maria del Mar Bonet (veu i guitarra), Borja Penalba (veu, guitarra, stompbox i pandereta), i Antonio Sánchez, percussions

Descripció: Maria del Mar Bonet i Borja Penalba ja fa temps que quan els calendaris els ho permeten comparteixen escenaris. Concert a concert han anat teixint complicitats musicals, i la progressió artística de la seva col•laboració ha estat imparable.

Des dels inicis de la seva carrera, Maria del Mar Bonet no ha deixat mai de cantar al País Valencià. L'any 1970 ja actuava al Micalet i és en aquest mateix teatre on cinquanta anys després i amb Borja Penalba, han enregistrat durant la pandèmia i demostrant que la cultura és segura, cançons noves i composicions inèdites, tot revistant peces imprescindibles del cançoner de la mallorquina. Acompanyats del percussionista Antonio Sánchez, ara ens presenten en una gira de recitals, el seu nou disc en directe.

Aquest disc és un enorme, inesgotable senyal de llum emès simultàniament per dos focus potentíssims. La sintonia entre Borja Penalba i Maria del Mar Bonet és fonda i anava a escriure perfecta: ho és, però d'una perfecció feliçment rara, perquè està exempta de la fredor solemne que sol acompanyar les obres que reben el qualificatiu de perfectes.

Sebastià Alzamora

Aquest disc és una conversa desperta i un esclat de poesia; una festa per als sentits i, també, una bufetada amb la mà estesa al virus traïdor. En un moment en què era tan fàcil desanimar-se, la Maria del Mar, de la mà del Borja i de l’Antonio, lluny de rendir-se, s’alçà i tornà a brindar per la vida i per l’art, tot demostrant-nos que, de vegades, els horitzons són a l’abast de les nostres mans.

Jordi Bianciotto