Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba en concert. Cloenda del Barnasants 2021

Cultural, Music

  • Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba en concert. Cloenda del Barnasants 2021

City: Castelldefels

Place: Teatre Plaza (amb distància social)

Start: Sunday 25 April 2021, 19:00 h

See description of the event
Sun 25 Apr
19:00 h
Finished
Hora: 19 h Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 75 min Interpretació: Maria del Mar Bonet (veu i guitarra), Borja Penalba (veu,... Read more

Hora: 19 h

Lloc: Teatre Plaza 

Durada espectacle: 75 min

Interpretació: Maria del Mar Bonet (veu i guitarra), Borja Penalba (veu, guitarra, stompbox i pandereta), i Antonio Sánchez, percussions

Descripció: Maria del Mar Bonet i Borja Penalba ja fa temps que quan els calendaris els ho permeten comparteixen escenaris. Concert a concert han anat teixint complicitats musicals, i la progressió artística de la seva col•laboració ha estat imparable.

Des dels inicis de la seva carrera, Maria del Mar Bonet no ha deixat mai de cantar al País Valencià. L'any 1970 ja actuava al Micalet i és en aquest mateix teatre on cinquanta anys després i amb Borja Penalba, han enregistrat durant la pandèmia i demostrant que la cultura és segura, cançons noves i composicions inèdites, tot revistant peces imprescindibles del cançoner de la mallorquina. Acompanyats del percussionista Antonio Sánchez, ara ens presenten en una gira de recitals, el seu nou disc en directe.

Aquest disc és un enorme, inesgotable senyal de llum emès simultàniament per dos focus potentíssims. La sintonia entre Borja Penalba i Maria del Mar Bonet és fonda i anava a escriure perfecta: ho és, però d'una perfecció feliçment rara, perquè està exempta de la fredor solemne que sol acompanyar les obres que reben el qualificatiu de perfectes.

Sebastià Alzamora

Aquest disc és una conversa desperta i un esclat de poesia; una festa per als sentits i, també, una bufetada amb la mà estesa al virus traïdor. En un moment en què era tan fàcil desanimar-se, la Maria del Mar, de la mà del Borja i de l’Antonio, lluny de rendir-se, s’alçà i tornà a brindar per la vida i per l’art, tot demostrant-nos que, de vegades, els horitzons són a l’abast de les nostres mans.

Jordi Bianciotto