Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MARINA ROSSELL / CANTAUTORA Cançons de la resistència & Moustaki

Conciertos, Música

  • MARINA ROSSELL / CANTAUTORA Cançons de la resistència & Moustaki

Ciudad: Calella

Lugar: Far de Calella

De viernes 25 junio 2021, 22:00 h a 23:20 h

Ver descripción del evento
vie. 25 jun.
22:00 h
Finalizado
MARINA ROSSELL / CANTAUTORA DIVENDRES – 25/06 22.00 h / Far de Calella / 14 € Cançons de la resistència & Moustaki Després de l’èxit... Leer más

MARINA ROSSELL / CANTAUTORA

DIVENDRES – 25/06

22.00 h / Far de Calella / 14 €

Cançons de la resistència & Moustaki

Després de l’èxit de vendes, públic i crítica de la trilogia-homenatge a Georges Moustaki, la cantautora catalana Marina Rossell, segueix la seva ruta natural i ens sorprèn de nou amb excel·lents revisions de temes mítics i plens de força amb l’espectacle Cançons de la resistència & Moustaki. Cançons que formen part d’un paisatge, un moment clau, un moment històric i que s’han convertit en himnes. El seu virtuosisme és una barreja de la seva meravellosa veu amb el seu cant a la solidaritat, el respecte, la generositat i l’humanisme. El seu darrer èxit, Tutto Andrà Benne!, s’ha convertit en un dels himnes més esperançadors durant el confinament. Les seves lletres sonen com paraules col·lectives, que semblen cantades de viva veu per tota una societat que supera el dolor i la ràbia. Són cançons que ajuden a crear esperança i obrir horitzons.