Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

MARINA ROSSELL / CANTAUTORA Cançons de la resistència & Moustaki

Concerts, Música

  • MARINA ROSSELL / CANTAUTORA Cançons de la resistència & Moustaki

Ciutat: Calella

Lloc: Far de Calella

De divendres 25 de juny 2021, 22:00 h a 23:20 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 25 de juny
22:00 h
Finalitzat
MARINA ROSSELL / CANTAUTORA DIVENDRES – 25/06 22.00 h / Far de Calella / 14 € Cançons de la resistència & Moustaki Després de l’èxit... Llegir més

MARINA ROSSELL / CANTAUTORA

DIVENDRES – 25/06

22.00 h / Far de Calella / 14 €

Cançons de la resistència & Moustaki

Després de l’èxit de vendes, públic i crítica de la trilogia-homenatge a Georges Moustaki, la cantautora catalana Marina Rossell, segueix la seva ruta natural i ens sorprèn de nou amb excel·lents revisions de temes mítics i plens de força amb l’espectacle Cançons de la resistència & Moustaki. Cançons que formen part d’un paisatge, un moment clau, un moment històric i que s’han convertit en himnes. El seu virtuosisme és una barreja de la seva meravellosa veu amb el seu cant a la solidaritat, el respecte, la generositat i l’humanisme. El seu darrer èxit, Tutto Andrà Benne!, s’ha convertit en un dels himnes més esperançadors durant el confinament. Les seves lletres sonen com paraules col·lectives, que semblen cantades de viva veu per tota una societat que supera el dolor i la ràbia. Són cançons que ajuden a crear esperança i obrir horitzons.