Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

MARINA ROSSELL / CANTAUTORA Cançons de la resistència & Moustaki

Concerts, Music

  • MARINA ROSSELL / CANTAUTORA Cançons de la resistència & Moustaki

City: Calella

Place: Far de Calella

From Friday 25 June 2021, 22:00 h to 23:20 h

See description of the event
Fri 25 Jun
22:00 h
Finished
MARINA ROSSELL / CANTAUTORA DIVENDRES – 25/06 22.00 h / Far de Calella / 14 € Cançons de la resistència & Moustaki Després de l’èxit... Read more

MARINA ROSSELL / CANTAUTORA

DIVENDRES – 25/06

22.00 h / Far de Calella / 14 €

Cançons de la resistència & Moustaki

Després de l’èxit de vendes, públic i crítica de la trilogia-homenatge a Georges Moustaki, la cantautora catalana Marina Rossell, segueix la seva ruta natural i ens sorprèn de nou amb excel·lents revisions de temes mítics i plens de força amb l’espectacle Cançons de la resistència & Moustaki. Cançons que formen part d’un paisatge, un moment clau, un moment històric i que s’han convertit en himnes. El seu virtuosisme és una barreja de la seva meravellosa veu amb el seu cant a la solidaritat, el respecte, la generositat i l’humanisme. El seu darrer èxit, Tutto Andrà Benne!, s’ha convertit en un dels himnes més esperançadors durant el confinament. Les seves lletres sonen com paraules col·lectives, que semblen cantades de viva veu per tota una societat que supera el dolor i la ràbia. Són cançons que ajuden a crear esperança i obrir horitzons.