Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MENDELSSOHN & MENDELSSOHN

Conciertos

  • MENDELSSOHN & MENDELSSOHN
  • MENDELSSOHN & MENDELSSOHN
  • MENDELSSOHN & MENDELSSOHN

Ciudad: Arenys de Mar

Lugar: Església de Santa Maria d'Arenys de Mar

Inicio: sábado 3 julio 2021, 22:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 3 jul.
22:00 h
Finalizado
Mendelssohn és cognom no d'un, sinó de dos compositors, que eren germans. Fèlix, el que s'ha fet famós, i Fanny, la seva estimada germana,... Leer más

Mendelssohn és cognom no d'un, sinó de dos compositors, que eren germans. Fèlix, el que s'ha fet famós, i Fanny, la seva estimada germana, amb un talent equiparable al dels seu germà, les obres de la qual són encara molt desconegudes. Avui us presentarem dues de les cançons del seu cicle Gartenlieder (Cançons del jardí), intercalant dues de les obres més poètiques del seu germà (Salm 42 i Salm 55). Sabem per la correspondència que es conserva que els dos germans s'admiraven mútuament, i que revisaven i comentaven les obres d'un i de l'altre. També és cert que, a causa del pensament de l'època, Fanny va aconseguir publicar algunes de les seves obres, però amb la signatura del seu germà, i no és senzill per als experts destriar-les del catàleg de Fèlix.

Donada també la proximitat de l'estiu i la revetlla de Sant Joan, volem oferir-vos algunes pinzellades de música festiva de casa nostra, adient per a la ocasió i per l'entorn preciós que ens ofereix l'Ajuntament per fer-hi aquest concert.

Desitgem que sigui del gust de tots vosaltres i un bon preludi de l'estiu que comença!


Intèrprets:


Cor l'Aixa

Cor Adzé Cambra

Pau Jorquera, director

Josep Garcia, pianista

Brenda Sara, soprano