Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

MENDELSSOHN & MENDELSSOHN

Concerts

  • MENDELSSOHN & MENDELSSOHN
  • MENDELSSOHN & MENDELSSOHN
  • MENDELSSOHN & MENDELSSOHN

City: Arenys de Mar

Place: Església de Santa Maria d'Arenys de Mar

Start: Saturday 3 July 2021, 22:00 h

See description of the event
Sat 3 Jul
22:00 h
Finished
Mendelssohn és cognom no d'un, sinó de dos compositors, que eren germans. Fèlix, el que s'ha fet famós, i Fanny, la seva estimada germana,... Read more

Mendelssohn és cognom no d'un, sinó de dos compositors, que eren germans. Fèlix, el que s'ha fet famós, i Fanny, la seva estimada germana, amb un talent equiparable al dels seu germà, les obres de la qual són encara molt desconegudes. Avui us presentarem dues de les cançons del seu cicle Gartenlieder (Cançons del jardí), intercalant dues de les obres més poètiques del seu germà (Salm 42 i Salm 55). Sabem per la correspondència que es conserva que els dos germans s'admiraven mútuament, i que revisaven i comentaven les obres d'un i de l'altre. També és cert que, a causa del pensament de l'època, Fanny va aconseguir publicar algunes de les seves obres, però amb la signatura del seu germà, i no és senzill per als experts destriar-les del catàleg de Fèlix.

Donada també la proximitat de l'estiu i la revetlla de Sant Joan, volem oferir-vos algunes pinzellades de música festiva de casa nostra, adient per a la ocasió i per l'entorn preciós que ens ofereix l'Ajuntament per fer-hi aquest concert.

Desitgem que sigui del gust de tots vosaltres i un bon preludi de l'estiu que comença!


Intèrprets:


Cor l'Aixa

Cor Adzé Cambra

Pau Jorquera, director

Josep Garcia, pianista

Brenda Sara, soprano