Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Meta

Teatro

  • Meta

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Alegría - Carrer de Gaudí, 15

De sábado 25 febrero 2023, 20:00 h a 20:50 h

Ver descripción del evento
sáb. 25 feb.
20:00 h
Finalizado
El juliol del 2008, el nedador olímpic David Meca va creuar l'Estret de Gibraltar tres cops seguits, Meta és la narració d'aquesta... Leer más

El juliol del 2008, el nedador olímpic David Meca va creuar l'Estret de Gibraltar tres cops seguits, Meta és la narració d'aquesta gesta esportiva en veu de l'Ibrahima Diallo, un jove del Senegal que, en circumstàncies totalment diferents, també va creuar l'Estret ara fa tres anys.

Meta neix de la necessitat de parlar de la tragèdia que, any rere any, omple de cadàvers l’Estret de Gibraltar i que, irònicament, conviu amb els complexos turístics, el tràfic marítim internacional i els esportistes que es repten a creuar-lo (el preu per fer-ho s’acosta als 3.600 €). Les moltes contradiccions que plantegen aquests pocs 14,40 km d’aigua salada ens serveixen per donar veu als 23.312 morts que, des del 2014, han mort en alguna de les múltiples rutes migratòries del Mar Mediterrani.