Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Meta

Theater

  • Meta

City: Terrassa

Place: Teatre Alegría - Carrer de Gaudí, 15

From Saturday 25 February 2023, 20:00 h to 20:50 h

See description of the event
Sat 25 Feb
20:00 h
Finished
El juliol del 2008, el nedador olímpic David Meca va creuar l'Estret de Gibraltar tres cops seguits, Meta és la narració d'aquesta... Read more

El juliol del 2008, el nedador olímpic David Meca va creuar l'Estret de Gibraltar tres cops seguits, Meta és la narració d'aquesta gesta esportiva en veu de l'Ibrahima Diallo, un jove del Senegal que, en circumstàncies totalment diferents, també va creuar l'Estret ara fa tres anys.

Meta neix de la necessitat de parlar de la tragèdia que, any rere any, omple de cadàvers l’Estret de Gibraltar i que, irònicament, conviu amb els complexos turístics, el tràfic marítim internacional i els esportistes que es repten a creuar-lo (el preu per fer-ho s’acosta als 3.600 €). Les moltes contradiccions que plantegen aquests pocs 14,40 km d’aigua salada ens serveixen per donar veu als 23.312 morts que, des del 2014, han mort en alguna de les múltiples rutes migratòries del Mar Mediterrani.