Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Molt soroll per res

Culturales, Teatro

  • Molt soroll per res
  • Molt soroll per res
  • Molt soroll per res

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De domingo 19 marzo 2023, 18:30 h a 20:45 h

Ver descripción del evento
dom. 19 mar.
18:30 h
Finalizado
3a Mostra TASQMostra de Teatre Amateur de Sant QuirzeWilliam Shakespeare parla en aquesta obra de com l’amor i la veritat triomfen... Leer más

3a Mostra TASQ

Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze

William Shakespeare parla en aquesta obra de com l’amor i la veritat triomfen per damunt la calúmnia. Com tot el teatre de Shakespeare, aquesta comèdia fa emmirallar l’espectador en la seva pròpia vida i li recorda que cada vegada s’ha de ser millor i no renunciar a les nostres veritables creences.

  • L’obra explica els embolics amorosos de diverses parelles i els alts i baixos en les seves relacions. Un muntatge tradicional de la comèdia anglesa més clàssica amb un plantejament, nus i sobretot final feliç. L’acció està ambientada a Sicília quan era governada pel rei català Pere el Gran.

El Grup de Teatre d’Amics de les Arts, nasqué i viu a Terrassa, al número 2 del carrer del Teatre. Per si això no és prou, ja ens van enlluernar a la Mostra TASQ fent Arrels. Ara afronten el seu primer Shakespeare amb una producció que no estalvia en actors, actrius ni mitjans.