Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Molt soroll per res

Cultural, Theater

  • Molt soroll per res
  • Molt soroll per res
  • Molt soroll per res

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

From Sunday 19 March 2023, 18:30 h to 20:45 h

See description of the event
Sun 19 Mar
18:30 h
Finished
3a Mostra TASQMostra de Teatre Amateur de Sant QuirzeWilliam Shakespeare parla en aquesta obra de com l’amor i la veritat triomfen... Read more

3a Mostra TASQ

Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze

William Shakespeare parla en aquesta obra de com l’amor i la veritat triomfen per damunt la calúmnia. Com tot el teatre de Shakespeare, aquesta comèdia fa emmirallar l’espectador en la seva pròpia vida i li recorda que cada vegada s’ha de ser millor i no renunciar a les nostres veritables creences.

  • L’obra explica els embolics amorosos de diverses parelles i els alts i baixos en les seves relacions. Un muntatge tradicional de la comèdia anglesa més clàssica amb un plantejament, nus i sobretot final feliç. L’acció està ambientada a Sicília quan era governada pel rei català Pere el Gran.

El Grup de Teatre d’Amics de les Arts, nasqué i viu a Terrassa, al número 2 del carrer del Teatre. Per si això no és prou, ja ens van enlluernar a la Mostra TASQ fent Arrels. Ara afronten el seu primer Shakespeare amb una producció que no estalvia en actors, actrius ni mitjans.