Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Mostra T.E.S.T.! amb Vivian Friedrich & The Schubert Sisters

Teatro

  • Mostra T.E.S.T.! amb Vivian Friedrich & The Schubert Sisters
  • Mostra T.E.S.T.! amb Vivian Friedrich & The Schubert Sisters
  • Mostra T.E.S.T.! amb Vivian Friedrich & The Schubert Sisters

Ciudad: Barcelona

Lugar: La Central del Circ

De viernes 27 mayo 2022, 20:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
vie. 27 may.
20:00 h
Finalizado
El 27 de maig tindrà lloc una nova mostra T.E.S.T.!. En aquesta ocasió amb l’artista Vivian Friedrich & The Schubert Sisters i... Leer más

El 27 de maig tindrà lloc una nova mostra T.E.S.T.!. En aquesta ocasió amb l’artista Vivian Friedrich & The Schubert Sisters i la seva creació "Kristall Bohème", a la Sala Posada en Escena.

"Kristall Bohème" és un projecte d’investigació i creació, una plataforma de visibilitat i experimentació per al llenguatge del circ i l’artesania de vidre bufat, un ofici que està desapareixent.

Es tracta d’una performance amb una artista de circ, un músic i una cantant lírica que indaga en la memòria transgeneracional, les arrels i les petjades. Busca l’equilibri entre el que és nou i el que és antic, reivindicant que el primer no pot existir sense el segon.

La composició es basa en el moviment i les acrobàcies en la corda-U, el faquirisme i la manipulació d’objectes.

Vivian Friedrich és creadora, investigadora i autora de circ performatiu. Es forma en arts circenses i llenguatges de moviment entre Tilburg (ACaPA, NL), Hamburg i Barcelona, i complementa la seva formació amb el Certificat de Dramaturgie Circassienne de CNAC (FR) i ESAC (BE). Co-creadora de ‘La Red’, autora del projecte ‘I Love My Car’ i dramaturga i directora de la creació ‘Breach’, de la Cia. SOM NOISE.

Las Schubert Sisters són un grup d’artistes que es dediquen a visibilitzar compositores i autores del passat. A Kristall Bohème viatgen a finals del Romanticisme, interpretant peces de Vítězslava Kaprálová, Luise Adolpha Le Beau i creant composicions pròpies amb els poemes de Liliana Zilinow. El grup està format per Sasha Agranov, Nihan Devecioglu, Vivian Friedrich i Maider Lasa Santamaría.

La mostra T.E.S.T.! (Trànsit Escènic de Sensació Tècnica) és el punt final de la residència del mateix nom a La Central del Circ, la qual proposa posar a disposició del projecte artístic seleccionat els recursos disponibles a la Sala de Posada en Escena, amb l’objectiu de donar a la peça un primera oportunitat d’escenificació.