Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Mostra T.E.S.T.! amb Vivian Friedrich & The Schubert Sisters

Theater

  • Mostra T.E.S.T.! amb Vivian Friedrich & The Schubert Sisters
  • Mostra T.E.S.T.! amb Vivian Friedrich & The Schubert Sisters
  • Mostra T.E.S.T.! amb Vivian Friedrich & The Schubert Sisters

City: Barcelona

Place: La Central del Circ

From Friday 27 May 2022, 20:00 h to 21:00 h

See description of the event
Fri 27 May
20:00 h
Finished
El 27 de maig tindrà lloc una nova mostra T.E.S.T.!. En aquesta ocasió amb l’artista Vivian Friedrich & The Schubert Sisters i... Read more

El 27 de maig tindrà lloc una nova mostra T.E.S.T.!. En aquesta ocasió amb l’artista Vivian Friedrich & The Schubert Sisters i la seva creació "Kristall Bohème", a la Sala Posada en Escena.

"Kristall Bohème" és un projecte d’investigació i creació, una plataforma de visibilitat i experimentació per al llenguatge del circ i l’artesania de vidre bufat, un ofici que està desapareixent.

Es tracta d’una performance amb una artista de circ, un músic i una cantant lírica que indaga en la memòria transgeneracional, les arrels i les petjades. Busca l’equilibri entre el que és nou i el que és antic, reivindicant que el primer no pot existir sense el segon.

La composició es basa en el moviment i les acrobàcies en la corda-U, el faquirisme i la manipulació d’objectes.

Vivian Friedrich és creadora, investigadora i autora de circ performatiu. Es forma en arts circenses i llenguatges de moviment entre Tilburg (ACaPA, NL), Hamburg i Barcelona, i complementa la seva formació amb el Certificat de Dramaturgie Circassienne de CNAC (FR) i ESAC (BE). Co-creadora de ‘La Red’, autora del projecte ‘I Love My Car’ i dramaturga i directora de la creació ‘Breach’, de la Cia. SOM NOISE.

Las Schubert Sisters són un grup d’artistes que es dediquen a visibilitzar compositores i autores del passat. A Kristall Bohème viatgen a finals del Romanticisme, interpretant peces de Vítězslava Kaprálová, Luise Adolpha Le Beau i creant composicions pròpies amb els poemes de Liliana Zilinow. El grup està format per Sasha Agranov, Nihan Devecioglu, Vivian Friedrich i Maider Lasa Santamaría.

La mostra T.E.S.T.! (Trànsit Escènic de Sensació Tècnica) és el punt final de la residència del mateix nom a La Central del Circ, la qual proposa posar a disposició del projecte artístic seleccionat els recursos disponibles a la Sala de Posada en Escena, amb l’objectiu de donar a la peça un primera oportunitat d’escenificació.