Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Murmut | TAE

Teatro

  • Murmut | TAE

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Alegría

De domingo 14 noviembre 2021, 19:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 14 nov.
19:00 h
Finalizado
“Que el món era fràgil ja ho sabíem. Després del 2020, però, l’evidència ens ha esclatat a les mans. I allò que per algú era una mania... Leer más

“Que el món era fràgil ja ho sabíem. Després del 2020, però, l’evidència ens ha esclatat a les mans. I allò que per algú era una mania o una obsessió, ara és un lloc compartit. Un nexe que ens uneix i ens separa al mateix temps, com una paret feta de gel hidroalcohòlic”. Murmut barreja a l’escenari els universos creatius de Jordi Palet i Toni Ubach, l'objectual i el musical, per parlar-nos de la necessitat de sentir-nos segurs, contraposada amb la constant sensació d'inseguretat. Ho fan a través dels objectes i el so com a mitjà d'expressió teatral, fent ús de la paraula com un material més, i amb la complicitat d’un creador que sempre ha seduït a la companyia, Xavier Bobés.

L'espectacle, que neix de dos laboratoris amb Xavier Bobés i un amb Pablo Messiez -al Festival IF i l’Obrador de la Sala Beckett-, compta amb la producció de Farrés Brothers i Cia. És, doncs, el tercer muntatge per a adults de la companyia, després d’Equilibristes (2010) i La visita de la vella dama (2017). Aviat farà 20 anys que treballen amb trastos, gestos, paraules, ninots i històries poc transitades. Jordi Palet, director i dramaturg de la companyia, fa d’actor en aquest espectacle. Toni Ubach, il·luminador, hi fa la música. Dos intrusos amb ganes de compartir escenari... des de dins.

--------

Dramatúrgia, creació i interpretació: Jordi Palet i Puig i Toni Ubach

Música, creació i interpretació: Toni Ubach

Mirada externa: Xavi Bobés

Còmplice en l’espai: Xavier Erra

Còmplice en la llum: Sylvia Kuchinov

Còmplice en la construcció: Miquel Ruiz

Còmplice en el vestuari: Nídia Tusal

Producció executiva: Sylvie Lorente

Ajudants de producció: Pep Farrés i Jordi Farrés

Còmplice en papers i números: Maite Velàzquez

Còmplices des de l’altra banda: Mercè Gost (La Cònica), Tays Sampablo, Miquel Gallardo i Toni Puig

Una producció de Farrés Brothers i Cia