Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Murmut | TAE

Theater

  • Murmut | TAE

City: Terrassa

Place: Teatre Alegría

From Sunday 14 November 2021, 19:00 h to 20:00 h

See description of the event
Sun 14 Nov
19:00 h
Finished
“Que el món era fràgil ja ho sabíem. Després del 2020, però, l’evidència ens ha esclatat a les mans. I allò que per algú era una mania... Read more

“Que el món era fràgil ja ho sabíem. Després del 2020, però, l’evidència ens ha esclatat a les mans. I allò que per algú era una mania o una obsessió, ara és un lloc compartit. Un nexe que ens uneix i ens separa al mateix temps, com una paret feta de gel hidroalcohòlic”. Murmut barreja a l’escenari els universos creatius de Jordi Palet i Toni Ubach, l'objectual i el musical, per parlar-nos de la necessitat de sentir-nos segurs, contraposada amb la constant sensació d'inseguretat. Ho fan a través dels objectes i el so com a mitjà d'expressió teatral, fent ús de la paraula com un material més, i amb la complicitat d’un creador que sempre ha seduït a la companyia, Xavier Bobés.

L'espectacle, que neix de dos laboratoris amb Xavier Bobés i un amb Pablo Messiez -al Festival IF i l’Obrador de la Sala Beckett-, compta amb la producció de Farrés Brothers i Cia. És, doncs, el tercer muntatge per a adults de la companyia, després d’Equilibristes (2010) i La visita de la vella dama (2017). Aviat farà 20 anys que treballen amb trastos, gestos, paraules, ninots i històries poc transitades. Jordi Palet, director i dramaturg de la companyia, fa d’actor en aquest espectacle. Toni Ubach, il·luminador, hi fa la música. Dos intrusos amb ganes de compartir escenari... des de dins.

--------

Dramatúrgia, creació i interpretació: Jordi Palet i Puig i Toni Ubach

Música, creació i interpretació: Toni Ubach

Mirada externa: Xavi Bobés

Còmplice en l’espai: Xavier Erra

Còmplice en la llum: Sylvia Kuchinov

Còmplice en la construcció: Miquel Ruiz

Còmplice en el vestuari: Nídia Tusal

Producció executiva: Sylvie Lorente

Ajudants de producció: Pep Farrés i Jordi Farrés

Còmplice en papers i números: Maite Velàzquez

Còmplices des de l’altra banda: Mercè Gost (La Cònica), Tays Sampablo, Miquel Gallardo i Toni Puig

Una producció de Farrés Brothers i Cia