Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Nits de Piano: Marta Puig

Conciertos, Culturales

  • Nits de Piano: Marta Puig
  • Nits de Piano: Marta Puig

Ciudad: Lloret de Mar

Lugar: Teatre Municipal de Lloret de Mar

Inicio: viernes 26 mayo 2023, 20:00 h

Ver descripción del evento
vie. 26 may.
20:00 h
Finalizado
Com a tancament del cicle Nits de Piano 2023, els Amics de la Música de Lloret presenten Marta Puig interpretant obres de Rameau, Ravel,... Leer más

Com a tancament del cicle Nits de Piano 2023, els Amics de la Música de Lloret presenten Marta Puig interpretant obres de Rameau, Ravel, Beethoven, Jánacek i Skrjabin. Nascuda a Barcelona, combina la seva carrera com a solista amb la música de cambra i el lied que la portaran a tocar a importants sales de concert a Anglaterra, Itàlia, Espanya i Suïssa destacant l'Auditori de Barcelona, el Palau de la Música de Barcelona com a solista , Milton Court Concert Hall a Londres, La Pedrera com a Artista Resident durant la temporada 2018/19, al cicle de concerts Hall in Music a Lugano Art i Cultura, la Fondazione Giangiacomo Feltrinelli a Milà, la IUC Società Universitària di Concerti a Roma i en reconeguts festivals com Obertura Spring Festival de Barcelona o Life Victoria Festival al Recinte Modernista de Barcelona.