Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

NOMINICIDI

Teatro

  • NOMINICIDI

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De sábado 6 abril 2024, 20:00 h a 21:45 h

Ver descripción del evento
sáb. 6 abr.
20:00 h
Finalizado
Sota la direcció de Toni Ferrer, i amb la col·laboració de Carles Blanco, Nominicidi parteix d’un sopar entre família i amics. Una... Leer más

Sota la direcció de Toni Ferrer, i amb la col·laboració de Carles Blanco, Nominicidi parteix d’un sopar entre família i amics. Una discussió sobre si és apropiat el nom que han triat l’Anna i el Vicenç pel seu fill genera una espiral incontrolable de confessions, però també bromes constants.

L’obra vol “fugir dels tòpics dramatúrgics de les comèdies de saló” i reflexionar sobre com gestionar allò que ens costa dir, però que és necessari, a qui tenim més a prop.

A taula, s’hi abocaran “veritats que es converteixen en arma de destrucció massiva” i “rancúnies” guardades. I sabrem que hi ha “noms prohibits” i “noms autoritzats”. Hi participen Laura Lozano, Marc Pont, Montse Pallarès, Lluís Olivella i Marcel Castillejo