Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

NOMINICIDI

Teatre

  • NOMINICIDI

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De dissabte 6 d’abril 2024, 20:00 h a 21:45 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 6 d’abr.
20:00 h
Finalitzat
Sota la direcció de Toni Ferrer, i amb la col·laboració de Carles Blanco, Nominicidi parteix d’un sopar entre família i amics. Una... Llegir més

Sota la direcció de Toni Ferrer, i amb la col·laboració de Carles Blanco, Nominicidi parteix d’un sopar entre família i amics. Una discussió sobre si és apropiat el nom que han triat l’Anna i el Vicenç pel seu fill genera una espiral incontrolable de confessions, però també bromes constants.

L’obra vol “fugir dels tòpics dramatúrgics de les comèdies de saló” i reflexionar sobre com gestionar allò que ens costa dir, però que és necessari, a qui tenim més a prop.

A taula, s’hi abocaran “veritats que es converteixen en arma de destrucció massiva” i “rancúnies” guardades. I sabrem que hi ha “noms prohibits” i “noms autoritzats”. Hi participen Laura Lozano, Marc Pont, Montse Pallarès, Lluís Olivella i Marcel Castillejo