Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

NOMINICIDI

Theater

  • NOMINICIDI

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

From Saturday 6 April 2024, 20:00 h to 21:45 h

See description of the event
Sat 6 Apr
20:00 h
Finished
Sota la direcció de Toni Ferrer, i amb la col·laboració de Carles Blanco, Nominicidi parteix d’un sopar entre família i amics. Una... Read more

Sota la direcció de Toni Ferrer, i amb la col·laboració de Carles Blanco, Nominicidi parteix d’un sopar entre família i amics. Una discussió sobre si és apropiat el nom que han triat l’Anna i el Vicenç pel seu fill genera una espiral incontrolable de confessions, però també bromes constants.

L’obra vol “fugir dels tòpics dramatúrgics de les comèdies de saló” i reflexionar sobre com gestionar allò que ens costa dir, però que és necessari, a qui tenim més a prop.

A taula, s’hi abocaran “veritats que es converteixen en arma de destrucció massiva” i “rancúnies” guardades. I sabrem que hi ha “noms prohibits” i “noms autoritzats”. Hi participen Laura Lozano, Marc Pont, Montse Pallarès, Lluís Olivella i Marcel Castillejo