Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

NOTICIAS DEL GRAN MUNDO

Cine

  • NOTICIAS DEL GRAN MUNDO

Ciudad: Sant Pere de Ribes

Lugar: Centre Parroquial - (COVID)

De sábado 6 febrero 2021, 19:30 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
Noticias del Gran Mundo Cinema Ribes La pantalla de Cinema Ribes presenta una de les pel·lícules que esta lluitant per ser una de les... Leer más

Noticias del Gran Mundo Cinema Ribes

La pantalla de Cinema Ribes presenta una de les pel·lícules que esta lluitant per ser una de les més nominades a la propera edició dels Òscars.

SINOPSI

Cinc anys després de la fi de la Guerra Civil estatunidenca, el capità Jefferson Kyle Kidd (Tom Hanks), veterà no d’una, sinó de tres guerres, va de ciutat en ciutat narrant notícies, parlant de presidents i reines, de lluites glorioses, devastadores catàstrofes i apassionants aventures que tenen lloc en qualsevol racó del món.

Un dia, en les planes de Texas, el capità coneix a Johanna (Helena Zengel, System Crasher), una nena de deu anys que va ser segrestada sis anys enrere per la tribu Kiowa, i que durant aquest temps va ser educada com un d’ells. Johanna, en contra de la seva voluntat, ha d’anar a viure a casa dels seus oncles, un lloc hostil i desconegut per a ella.

El capità Kidd accepta lliurar a la nena als seus tutors legals. En el viatge, tots dos recorreran centenars de quilòmetres a través d’una inhòspita naturalesa, i hauran d’enfrontar-se a enormes dificultats, humanes i naturals, en cerca d’un lloc al qual puguin dir “llar”.

Classificació per edat:12 anys

Gènere:Aventures, Western

Director:Paul Greengrass

Repartiment:Tom Hanks, Neil Sandilands, Helena Zengel, Elizabeth Marvel, Ray McKinnon, Mare Winningham, Chukwudi Iwuji, Thomas Francis Murphy, Michael Angelo Covino, Fred Hechinger, Annacheska Brown, Christopher Hagen, Michelle Campbell, Stafford Douglas, Stephanie Hill, Clint Obenchain, Winsome Brown, J. Nathan Simmons, Cynthia Casaus, Francheska Bardacke, William Sterchi, David Hight, Brenden Wedner, Randy Ritsema, Bob Knowlton, Cheo Tapia

País:Estats Units

Idioma original:Anglès

Recordatori per les últimes sessions. Guarda la teva entrada. Tens fins les 23h per arribar a casa.