Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

NOTICIAS DEL GRAN MUNDO

Cinema

  • NOTICIAS DEL GRAN MUNDO

City: Sant Pere de Ribes

Place: Centre Parroquial - (COVID)

From Saturday 6 February 2021, 19:30 h to 21:30 h

See description of the event
Noticias del Gran Mundo Cinema Ribes La pantalla de Cinema Ribes presenta una de les pel·lícules que esta lluitant per ser una de les... Read more

Noticias del Gran Mundo Cinema Ribes

La pantalla de Cinema Ribes presenta una de les pel·lícules que esta lluitant per ser una de les més nominades a la propera edició dels Òscars.

SINOPSI

Cinc anys després de la fi de la Guerra Civil estatunidenca, el capità Jefferson Kyle Kidd (Tom Hanks), veterà no d’una, sinó de tres guerres, va de ciutat en ciutat narrant notícies, parlant de presidents i reines, de lluites glorioses, devastadores catàstrofes i apassionants aventures que tenen lloc en qualsevol racó del món.

Un dia, en les planes de Texas, el capità coneix a Johanna (Helena Zengel, System Crasher), una nena de deu anys que va ser segrestada sis anys enrere per la tribu Kiowa, i que durant aquest temps va ser educada com un d’ells. Johanna, en contra de la seva voluntat, ha d’anar a viure a casa dels seus oncles, un lloc hostil i desconegut per a ella.

El capità Kidd accepta lliurar a la nena als seus tutors legals. En el viatge, tots dos recorreran centenars de quilòmetres a través d’una inhòspita naturalesa, i hauran d’enfrontar-se a enormes dificultats, humanes i naturals, en cerca d’un lloc al qual puguin dir “llar”.

Classificació per edat:12 anys

Gènere:Aventures, Western

Director:Paul Greengrass

Repartiment:Tom Hanks, Neil Sandilands, Helena Zengel, Elizabeth Marvel, Ray McKinnon, Mare Winningham, Chukwudi Iwuji, Thomas Francis Murphy, Michael Angelo Covino, Fred Hechinger, Annacheska Brown, Christopher Hagen, Michelle Campbell, Stafford Douglas, Stephanie Hill, Clint Obenchain, Winsome Brown, J. Nathan Simmons, Cynthia Casaus, Francheska Bardacke, William Sterchi, David Hight, Brenden Wedner, Randy Ritsema, Bob Knowlton, Cheo Tapia

País:Estats Units

Idioma original:Anglès

Recordatori per les últimes sessions. Guarda la teva entrada. Tens fins les 23h per arribar a casa.