Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

NOTICIAS DEL GRAN MUNDO

Cine

  • NOTICIAS DEL GRAN MUNDO

Ciutat: Sant Pere de Ribes

Lloc: Centre Parroquial - (COVID)

De dissabte 6 de febrer 2021, 19:30 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Noticias del Gran Mundo Cinema Ribes La pantalla de Cinema Ribes presenta una de les pel·lícules que esta lluitant per ser una de les... Llegir més

Noticias del Gran Mundo Cinema Ribes

La pantalla de Cinema Ribes presenta una de les pel·lícules que esta lluitant per ser una de les més nominades a la propera edició dels Òscars.

SINOPSI

Cinc anys després de la fi de la Guerra Civil estatunidenca, el capità Jefferson Kyle Kidd (Tom Hanks), veterà no d’una, sinó de tres guerres, va de ciutat en ciutat narrant notícies, parlant de presidents i reines, de lluites glorioses, devastadores catàstrofes i apassionants aventures que tenen lloc en qualsevol racó del món.

Un dia, en les planes de Texas, el capità coneix a Johanna (Helena Zengel, System Crasher), una nena de deu anys que va ser segrestada sis anys enrere per la tribu Kiowa, i que durant aquest temps va ser educada com un d’ells. Johanna, en contra de la seva voluntat, ha d’anar a viure a casa dels seus oncles, un lloc hostil i desconegut per a ella.

El capità Kidd accepta lliurar a la nena als seus tutors legals. En el viatge, tots dos recorreran centenars de quilòmetres a través d’una inhòspita naturalesa, i hauran d’enfrontar-se a enormes dificultats, humanes i naturals, en cerca d’un lloc al qual puguin dir “llar”.

Classificació per edat:12 anys

Gènere:Aventures, Western

Director:Paul Greengrass

Repartiment:Tom Hanks, Neil Sandilands, Helena Zengel, Elizabeth Marvel, Ray McKinnon, Mare Winningham, Chukwudi Iwuji, Thomas Francis Murphy, Michael Angelo Covino, Fred Hechinger, Annacheska Brown, Christopher Hagen, Michelle Campbell, Stafford Douglas, Stephanie Hill, Clint Obenchain, Winsome Brown, J. Nathan Simmons, Cynthia Casaus, Francheska Bardacke, William Sterchi, David Hight, Brenden Wedner, Randy Ritsema, Bob Knowlton, Cheo Tapia

País:Estats Units

Idioma original:Anglès

Recordatori per les últimes sessions. Guarda la teva entrada. Tens fins les 23h per arribar a casa.